Шокиращи разкрития за Брад и Анджелина

Приятел на Брад Пит направи шокиращи разкрития за актьора и неговата половинка Анджелина Джоли.

Медиумът Рон Бард, който предсказва бъдещето на много знаменитости в Холивуд, проговори за актьорската двойка. С Брад преди 10 години го запознала бившата съпруга на Пит – Дженифър Анистън.

Бард разкри, че звездата от “Боен клуб” не обича Анджелина, а е влюбен в бившата си съпруга. Той обаче обожавал децата си и само заради тях нямало да зареже Джоли. Това шокира цялата общественост, тъй като двамата са смятани за една от най-стабилните и щастливи двойки в Холивуд. Двойката винаги пътува заедно по света заради работните им ангажименти и почти не се отделят един от друг.

Медиумът обаче е категоричен. “В края на деня не е важно дали Пит е влюбен или не. Въпросът е, че той е мъж, който се е посветил на шест деца и смята да продължи да го прави. Дали я обича или не, е съвсем друга история. Брад е човек, който намира щастието в собствената си душа. Той прави това, което смята за правилно. Той е мъж на място. Мисля, че г-жа Джоли е много умна, защото тя го затвори в една кутия. Но той не се вълнува от това, защото според мен обича децата си повече от връзката си“, разкрива Бард.

“Ако си голяма звезда и зарежеш Дженифър Анистън, светът ще се обърне срещу теб в продължение на години. А ако зарежеш шестте си деца, какъв ще бъде имиджът ти? Ако имаш шест деца с някого, би трябвало помежду ви да има някаква любов. Казвам това, защото звездите трябва да мислят за имиджа си”, допълва още гадателят.

Снимки: Profimedia
Майката на Брад Пит е горда с Анджелина
Анджелина и Брад заедно в нов филм
Най-сексапилните татковци на Холивуд
Анджи и Брад с предбрачен договор за $320 млн.