Шиниъд О’Конър: От 2 години се опитвам да не умра

Шиниъд О’Конър сериозно притесни феновете и колегите си, споделяйки видео, в което моли някой да се погрижи за нея.

Певицата споделя от мотелската си стая в Ню Джърси, че има психични заболявания и суицидни наклонности. Тя моли някой да бъде мил с нея, а близките й да дойдат и да си я приберат вкъщи.

В последните няколко години Шиниъд неведнъж е споделяла, че семейството й не се интересува от нея. Тя е обвинявала дори децата си, че я оставали да страда сама и не искали да се грижат за нея. А тя просто искала от тях да не я оставят сама и да са мили с нея. Нейната колежка Ани Ленъкс се включва и моли аудиторията някой да отиде да се погрижи за нея.

Във видеото, което О’Конър споделя, тя разказва през сълзи:

“През последните две години се опитвам просто да не умра, но това не е живот. В живота ми няма никой друг, освен психиатърът ми, който е най-милият човек на света, който твърди, че аз съм неговият герой и това е единственото нещо, което все още ме държи жива,” казва тя и споделя, че чрез това видео иска всички да видят какво е да имаш психични проблеми. “Защото на света има милиони като мен. Психичните болести са като наркотиците – те не подбират хората, както и стигмата спрямо нас, болните. Изведнъж всички, които би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, започват да се държат като идиоти.”