She’s back! Памела отново демонстрира перфектна форма

Памела Андерсън се завърна! Сексапилната блондинка показа невероятна визия за новата рекламна кампания на бельото Coco de Mer.

Кадри от горещата черно-бяла фотосесия се появиха в профила на британския бранд в социалните мрежи. За кампанията Памела позира пред популярния моден фотограф Ранкин. Блондинката демонстрира деликатен сексапил и е далеч от визията на фаталната жена, която сме свикнали да виждаме. Андерсън е само по черно дантелено бельо, а гримът й е нежен и разкриващ естествената й красота.

Макар съвсем скоро да празнува 50-годишен юбилей, Памела доказа, че все още притежава удивителната форма, която демонстрира в “Спасители на плажа”. “Не тренирам много”, категорична е актрисата. “Разхождам се на плажа, обичам усещането, което след дълги разходки. Винаги се разтягам и раздвижвам тялото си за повече издържливост. Обичам да танцувам – ходех на уроци по балет в Париж.”

Актрисата разкрива как тренира по време на път. Тя споделя, че рядко ходи на фитнес, защото й е скучно и обикновено чете, докато е на някой уред. Памела е категорична, че балансираният й начин на хранене е причината, заради която изглежда толкова добре. “Мисля, че това, че съм вегетарианка ме запази млада”, казва тя. “Аз съм здрава и работя усилено върху това.”

Типичната й диета включва много плодове и зеленчуци (авокадо, грейпфрут, целина и краставици), фъстъци, френски хляб, хумус, капучино с безкофеиново кафе. “Пия твърде много розе. Ако можех да го спра, може би щях да загубя няколко килограма!”

Вижте повече в галерията: