Шарън Стоун има нов мъж до себе си

58-годишната Шарън Стоун отново откри любовта. Актрисата е започнала връзка със спортния агент Лони Купър.

Двамата дори заминаха заедно на почивка на остров Сейнт Бартс на Карибите, а това не остана незабелязано от фотообектива на папараците. Двамата дори демонстрираха страхотните си отношения докато пазаруваха и се разхождаха, хванати за ръка.

Шарън е категорична, че на 58-годишна възраст се чувства много по-добре в кожата си, отколкото като е била по-млада и това е видно. “В момента получавам повече удовлетворение – физически, духовно и емоционално – от усмивките, смеха, задушевния разговор и сексуалните погледи. Животът ми е богат на събития и без романи”, каза това лято Стоун.

“Все по-нагло флиртувам, но мисля, че мъжете не осъзнават поканата ми. Никога не ме канят на среща!”, категорична е Шарън.

Това е първата връзка на блондинката от няколко години насам. Тя имаше връзка с 27-годишния аржентински модел Мартин Мика. Шарън има два брака зад гърба си. Тя се е омъжвала за продуцента Майкъл Грийнбърг, с когото бяха заедно от 1984 г. до 1990 г., и за журналиста Фил Бронщайн, като брака им продължи от 1998 г. до 2004 г. Актрисата има три осиновени момчета.