Шарън Озбърн с голо селфи на 63 г.

Съпругата на Ози Озбърн –Шарън публикува свое голо селфи на 63 години. И веднага бе похвалена за завидната й форма.

Червенокоската се съблече в подкрепа на Ким Кардашиян, която бе оплюта след като сподели поредната си гола снимка. Почитателите й веднага направиха сравнение между двете дами и бяха категорични, че Шарън изглежда доста по-стройна от риалити звездата.

Преди няколко дни Кардашиян сподели своя снимка, на която се е снимала без дрехи в банята. Тя държеше да покаже, че е възвърнала перфектната си форма, но отнесе доста критика. Риалити звездата се опита да се защити по всички начини и дори написа открито писмо до всичките си критици.

“Никога не съм разбирала защо хората се дразнят от избора на другите около тях. Не използвам наркотици, рядко пия и никога не съм извършвала престъпление, но въпреки това винаги съм в ролята на “лошата” за това, че се гордея и показвам тялото си”, обяснява Ким.

Сред критиците й имаше и доста звезди. Шарън Озбърн и водещата Бет Мидлър бяха сред тези, които я подкрепиха. Според г-жа Озбърн, Ким е вдъхновение. Малката сестра на Ким – Кайли Дженър , също не пропусна да застане зад гърба й, но не бе толкова смела да си пусне гола снимка и публикува своя версия на селфито.