Шанън Дохърти: “Чувствам се сякаш мога да живея още 10 или 15 години”

Пред списание Еlle Дохърти заявява – “Не се предавам все още”.

В началото на годината Шанън обяви, че след две години борба с рака, той отново се е върнал, но в последен стадий. Сега, няколко месеца по-късно, тя споделя малко повече за борбата, която отново трябва да води.

Пред американското издание актрисата от 90210 и Charmed разказва как първоначално е разбрала, че ракът й се е върнал.

Постепенно започнала да изпитва силна болка в гърба. “Вече не беше ситуацията “Тренирах и сега ми е малко некомфортно”. Беше по-скоро “Боже, това боли”, споделя тя.

След появата на първите симптоми тя се подложила на тестове, които установили, че е в четвърти стадий на рака.

Откакто разбрала за тежката диагноза, тя отделя повече време за размисъл за повратните моменти в живота си. Затова и се съгласява да участва в римейка на шоуто, което я направи известна, Beverly Hills, 90210.

Замислила се е за всичко, което е искала да направи – да пътува до Ботсвана и Кения, както и за всички неща, които не е казала на близките си, споделя тя пред Elle.

Актрисата си е поставила за цел да направи видеа за майка си, съпруга си и близките си, с които да се сбогува с тях, но не може да събере силите да ги застане пред камерата все още.

“Винаги, когато дойде моментът да ги направя, чувствам, че това е твърде крайна стъпка. Сякаш това значи, че се предаваш, а аз още не се предавам”, разкрива Шанън. “Чувствам се като много здрав човек. Трудно ми е да приключа делата си, когато чувствам, че мога да живея още 10 или 15 години.”