Сгодена ли е Меган Фокс?

Половин година, след като раздяла й с Браян Остин Грийн стана публична, Меган Фокс накара феновете си да се запитат – дали не е сгодена отново?

Вчера актрисата от “Трансформърс” бе снимана по време на разходка с новия си партньор, Machine Gun Kelly, а на кадрите потребителите онлайн забелязаха един малък, но голям детайл в тоалета й – пръстен на безименния пръст.

Дали е годежен, или не, не знаем към момента. Източници от близкия кръг на Меган са коментирали, че тя вижда бъдеще с Ричард Колсън Бейкър, каквото е истинското име на музиканта, и не отрича възможността да се сгодят. Но също така те уточняват, че нито един от двамата не иска да избързват с отношенията си, затова и ранният годеж би бил изненада дори за най-близките на Фокс.

Сякаш за да потвърди, че не е сгодена, същата вечер Меган публикува Instagram стори с друг пръстен на същия пръст.

Връзката на Меган и Machine Gun Kelly е започнала малко след началото на миналата година. За раздялата с Браян разбрахме през май, когато той сам разкри, че преди да обявят, че се развеждат, вече са живеели отделно, а малко след това е започнала и новата връзка на Фокс.

Прочетете още по темата тук: Меган Фокс и Браян Остин Грийн се разделят след 10 години брак