Сгодена ли е Адел?

Забелязахте ли пръстена на Адел, който красеше и трите й визии на наградите?

Ако сте, вероятно и вие сте се запитали какво значи той. Пръстенът е част от колекцията на бранда, който толкова много звезди обикнаха през последните години – Lorraine Schwartz.

Дали това е начинът на Адел да обяви годежа си с Рич Пол все още не знаем, но техни близки споделят, че връзката им е стабилна и двамата се наслаждават на времето, което прекарват заедно.

Връзката на Адел и Пол е започнала в първата част на 2021 година, като певицата никога не се е опитвала да скрие отношенията си със спортния агент. Това е първата й сериозна връзка след развода й със Саймън, с когото тя бе в продължение на девет години.

Адел: “Приближавам се до целта си да открия щастието”

Годежен или не, пръстенът на Адел успя да привлече внимание на червения килим, но и когато го видяхме като част от всяка една от визиите, които певицата носи на наградите Brit.

За вечерта тя смени три тоалета. На червения килим стъпи с възхитителна черна рокля от Armani, а по-късно я смени, за да изпълни “I Drink Wine” на сцената с модел, обсипан със златисти пайети. Роклята бе специално създадена за повода от дизайнера на Valentino Пиерпаоло Пичоли, а певицата я съчета със стилето от Valentino Garavani Atelier.

Накрая на вечерта Адел отново облече черно. Този път роклята бе мини, вдъхновена от кройката на официалния смокинг.