Сестрата на Ким – най-мразена на ревютата

Младата Кендал Дженър може и да беше редовно присъствие на повечето ревюта на седмицата на модата в Ню Йорк, но изглежда това не се понравило на колежките ѝ модели.

Момичетата, които са работили доста здраво, за да си спечелят място на ревю на Дона Карън или Томи Хилфигер, чувствали, че не е много честно Кендал да дефилира заедно с тях. Повечето били на мнение, че малката Дженър е там, заради известния си произход, а не защото имала някакви дадености за модел. 
Колежките ѝ се държали грубо с нея и стигнали до там, че дори си гасяли цигарите в нейните напитки. И макар че дефилира само от няколко сезона, Кендал стана “звездата” на седмицата на модата и някои издания дори започнаха да я наричат супермодел – титла, за която дори Кара Делевин е работила доста време. 
Кендал може и да бере плодовете на известното си име, но явно е решила, че вече не иска да я знаят като “сестрата на Ким” и вече се подвизава без фамилия. Тя дори заяви пред списание LOVE, че е забранила на Ким да присъства на първи ред на нейните ревюта. Ким била поканена на доста от шоутата в Ню Йорк, включително тези, на които Кендал дефилира, но ѝ се обадила, за да провери дали сестра ѝ ще е доволна от това. 
“Тя звънна да ми каже, че е поканена и е иска да ме предупреди, а и да ме попита дали искам да дойде, а аз просто ѝ казах: Не.”
Снимки: Profimedia