Сестрата на Джулия Робъртс почина от свръхдоза

Полусестрата на Джулия и Ерик Робъртс е била открита мъртва в банята на дома си в Лос Анджелис тази неделя. 

Нанси Моутс е дъщеря на Бети Лу, майката на световноизвестните актьори. Моутс също искала да стане актриса, а междувременно с това работила като асистент продукция в сериала “Клуб Веселие”.
Нанси имала проблем с теглото и самочувствието, като този август самата тя казва, че се дължи на това, че е израснала в такова семейство: “Всичко това ме наранява много и ме прави нещастна. Да растеш в семейство на изключително красиви и талантливи хора… смущаващо е.”
“Това, че пораснах като сестрата на Хубавата жена ме накара да се опитам да търся вътрешната красота в себе си, а не да се задълбочавам във външния си вид. Но през по-голямата част от живота ми всички ме съдеха заради теглото ми.”
Според Daily Mail през 2012 г. Нанси се подлага на процедура за поставяне на гастрален пръстен, за хора с наднормено тегло. Предстояла ѝ сватба през май тази година. 
Въпреки че с двете с Джулия са били доста близки и актрисата дори ѝ дала пари на заем за операцията, Робъртс изглежда не харесвала годеника на Нанси и напоследък не били в добри отношения. Освен това тя не искала сестра ѝ да поема по пътя на актьорството. 
Късно снощи семейството излезе със становище, с което потвърди смъртта на Нанси Моутс. Резултатите от аутопсията все още не са готови и повече детайли не се съобщават. 
Снимка: Profimedia
Том Круз отива на съд
Френски папарак: Обама има афера с Бионсе
Рут Колева се извини