Серина Уилямс: “Бракът не е вечно щастие. Но може да бъде, ако работите върху него”

За участието си в “The Question Game” Серина Уилямс сподели малко повече за брака си с Алексис Оханян.

Освен четирикратен олимпийски победител, Серина е и майка на малката Алексис Олимпия и съпруга от четири години. И макар и трудно да можем да приложим съветите й в спорта, тези за брака й важат за всяка връзка.

“Бракът не е вечно щастие. Но може да бъде, ако работите върху него”, споделя Уилямс и разкрива, че ключова роля за взаимното щастие според нея играе взаимното доверие, независимо всичко.

Тя споделя, че осъзнава как трудните моменти са част от живота и понякога дори най-близките ни, включително партньора ни, могат да ни наранят. “Но времето лекува всички рани”, допълва тя и съветва да се въоръжим с търпение във връзките си.

Серина и Алексис започват да се срещат през 2015 г., а година по-късно, през декември 2016 г., обявиха, че са сгодени. Женят се през ноември 2017 година в пищна церемония, на която бяха поканени 250 гости, сред които Бионсе и семейството й, Ким Кардашиян, Ева Лонгория й съпругът й Хосе Бастон, Сиара и съпругът й Ръсел Уилсън, главният редактор на VOGUE Ана Уинтур, Кели Роланд, Селита Ибанкс и много други.