Семействата се включиха на наградите “Златен Глобус” и попаднаха сред най-запомнящите се моменти за вечерта

С полуприсъствен формат и доста проблеми с връзката, церемонията не бе никак типична.

Въпреки многото неприятни проблеми, които бяха предизвикани от необичайните условия, под които събитието протече, избираме да се фокусираме върху щастливите моменти. Речта на Розамунд Пайк и тази на Джейн Фонда, включванията на семействата на Никол Кидман и Кейт Хъдсън – все неща, с които ще запомним с хубаво тазгодишните награди.

Вижте всички моменти, които останаха в историята на “Златен Глобус”:

В благодарствената си реч Розамунд Пайк поздрави Мария Бакалова, с която се състезаваха в една категория, за смелостта, която българската актриса прояви по време на Борат 2.

Кейт Хъдсън, която бе номинирана в категорията най-добра актриса в комедия или мюзикъл, с включване, заобиколена от цялото си семейство.

Никол Кидман също покани децата и съпруга си за награждаването, давайки ни поглед в домашния уют на семейството им.

83-годишната Джейн Фонда спечели специалната награда  “Сесил Б.Демил” за цялостния й принос към развлекателната индустрия. За повода тя не избра пищен тоалет, а рециклира визия от преди 25 години и с това вниманието изцяло падна върху речта й със силно послание.

Доктори и работещи на първа линия се включиха в церемонията със забавен скеч, който целеше да благодари на всички съвременни супергерои, които ни помагат в трудния момент на пандемията.

Емоционалният момент, когато Чадуик Боузман спечели посмъртно Златен Глобус за последния си филмов проект и съпругата му, Тейлър Симон Ледуард, прие наградата от негово име със сърцераздирателна реч.