Селин Дион: Слаба съм, сама съм и се чувствам добре!

По време на седмицата на модата в Париж, Селин Дион сякаш се прероди, но с това насочи всички прожектори към себе си, фигурата си и най-вече личния си живот.

Първоначално, легендарната певица бе нападната заради твърде слабата си фигура, която провокира слухове, че страда от хранително разстройство и гладува насилствено.

Изпълнителката, която скоро ще навърши 51 години, преживя много трудно смъртта на съпруга си преди две години и според някои именно това е причината да свали килограми, макар че тя винаги е била слаба така или иначе.

Всички на колене пред Селин Дион

Освен това, Селин бе нападната заради дрехите, които носи напоследък, тъй като те само подчертават слабото й тяло. канадската звезда, от друга страна, не е на това мнение: “Обличам се така, за да се чувствам добре. Искам да се чувствам силна, красива, женствена и секси“, заявява тя.

Много коментари и критика предизвика и новината, че Селин много бързо е “заместила” покойния си съпруг с доста по-млад мъж. Става дума за един от танцьорите й – 34-годишният Пепе Муньос – който все по-често я придружава на публични събития като неин кавалер, а на някои кадри двамата изглеждат наистина близки.

Сама съм. Пресата написа ‘О, Боже, Рене току що почина и ти вече имаш нов мъж’. Да, има друг мъж в живота ми, но той не е Мъжът на живота ми“, обясни Селин и допълни: “Много бързо се сближихме когато започнахме да работим заедно. Приятели сме, дори най-добри приятели. Разбира се, че се прегръщаме, държим се за ръка и излизаме заедно, и именно това виждат хората. Но той е джентълмен и винаги ми подава ръка, когато сме навън. Дори нямам против да ни мислят за гаджета. Той е толкова красив и е най-добрият ми приятел“.

Снимки: Instagram & Profimedia

 

Fashion Gallery