Селин Дион слиза от сцената заради болния си съпруг

Селин Дион обяви пред своите фенове, че спира да работи, за да може да е близо до семейството си.

Мегазвездата съобщи, че слиза от сцената “за неопределен период от време”. Селин ще се грижи за болния си съпруг и трите им деца.

Миналия декември, 72-годишният Рене Анжелил беше опериран от злокачествен тумор в мозъка и в момента минава през труден възстановителен период. Самата Селин пък се бори с възпаление на гласните струни, заради което от 29 юли са отменени всички дати на шоуто й в Лас Вегас. Селин жъне главозамайващ успех в известното казино на хотел Ceasars Palace ot 2003 година, затова имаше и предложение да продължи изпълненията си там чак до 2019 година. Сега обаче, канадската звезда слага край на всички свои ангажименти в шоубизнеса.

“Двойката преживява много тежък и стресов период, опитвайки се да се справя едновременно със здравословните проблеми, концертната програма и грижата за трите си деца” – обясни пиарът на Селин в официално изявление.

Освен съпруг на певицата, доскоро Рене беше и неин мениджър. Именно той е човекът, който я открива за музикалния бизнес, когато Селин е само на 12 години. Двамата се ожениха през 1994 г., когато тя беше на 26. Две от децата им са близнаци, родени през 2010 г.

Снимки: Profimedia

Има нов мъж до Гуинет Полтроу
Номинация за Оскар за “50 нюанса сиво”?
Сиара къса с бащата на новороденото си дете