Селин Дион разкри драмата си в ефир

Селин Дион разкри през сълзи в телевизионния ефир своята тежка участ.

Певицата даде най-откровеното и драматично интервю за ABC News, където гостува по повод завръщането й на сцената в Лас Вегас. Тя изостави временно музикалната си кариера, за да се грижи за тежко болния си съпруг Рене Анжелил, който от години се бори с рака на гърлото.

Сега Селин отново ще пее, макар мъжът й да не се е оправил и състоянието му да се влошава с всеки изминал ден. Тя ще се качи на сцената по настояване на Рене.

Пред водещата Дебора Робъртс Дион признава, че умира от страх да не загуби своя партньор в живота. Тя разкрива, че състоянието на мъжа й хич не е добро – той вече не може да говори след последната си операция и има затруднения в слуха. “Той не може да яде, така че аз го храня чрез сонда по три пъти на ден, а след това храня и децата. Правя го сама, без чужда помощ. Вече сме започнали да живеем ден за ден“, разкрива още певицата. Селин и Рене имат трима сина – 14-годишният Рене-Шарл и 4-годишните близнаци Еди и Нелсън.

“Когато спрях да работя, аз исках да бъда само съпруга и майка”, признава канадската звезда. Сега обаче тя е готова отново да се срещне с феновете си по настояване на своя съпруг. “Имам цел и тя е да покажа, че аз, съпругът ми и децата ни, сме силни. Рене иска да пея отново. Ще направя това за него и за феновете ми, които проявиха голямо разбиране“, признава още Селин със сълзи на очи.

Снимки: Profimedia



Анджелина Джоли е махнала яйчниците си
Вин Дизел кръсти дъщеря си на Пол Уокър