Селин Дион проговори след смъртта на съпруга си

Селин Дион говори за първи път след смъртта на съпруга си Рене Анжелил.

47-годишната певица благодари на хилядите опечалени, които бяха пристигнали на панахидата, за да отдадат последна почит пред тленните останки на продуцента в базиликата “Нотр Дам” в Монреал, Канада. “Подкрепата, която ни оказвате е такава благословия”, каза Селин през сълзи на присъстващите.


Канадската суперзвезда бе видимо разстроена, но през цялото време не спираше да приема съболезнования от близки и познати на семейството. Почитатели споделиха, че изпълнителката е обърнала внимание на всеки един от тях. “Тя стисна ръката ни, а някои дори и разцелува. Беше много лично, дори имаше контакт с очи. Тя беше много искрена и мила”, заявиха някои от присъстващите.

Панахидата се състоя днес в катедралата “Нотр Дам”, като всеки момент от нея е бил предварително планиран от самия Анжелил. Дори в последните си дни той е искал поне малко да отнеме от тежестта, която се пада на Селин след неговата смърт.


Поклонението се излъчи по три национални телевизии, а флаговете на страната бяха свалени наполовина. Ковчегът на Рене е бил отворен, за да може всеки да си вземе последно сбогом с него. Сред най-близките до певицата са били 88-годишната й майка, както и трите им деца Нелсън, Рене-Чарлз и Еди. “Сърцето ѝ е на парчета. Тя страда изключително много, но се държи смело”, разкрива близък до изпълнителката пред сп. People.

Анжелил почина от рак на гърлото на 73-годишна възраст на 14-и януари. Той се бори с тежката болест в продължение на години, а Селин бе плътно до своя съпруг.