Селена Гомес срещу Ариана Гранде

Двете звезди се състезават една срещу друга за титлата “Кралица на Инстаграм”, както го кръстиха феновете – мерят коя ще има най-много последователи.

От 2016 година насам Селена Гомес вигаги е била жената с най-много последователи в платформата. Но от тази седмица Ариана Гранде успя да я измести. Селена има 146.32 милиона следващи я потребители срещу 146.44-те милиона на Ариана.

Феновете започват да се чудят дали това някак ще промени Инстаграм и как публикуваме в него. Гомес винаги е била по-малко активна в медията и се е появявала със снимка от време на време. За сметка на това новата “кралица” е от този тип потребители, които виждаме всеки ден дори по няколко пъти.

Ариана Гранде ще се върне във фаталния Манчестър

Успехът на Ариана Гранде най-вероятно се дължи точно на това нейно активно присъствие в платформата, както и на успеха й в музикалния бизнес напоследък. Това е само един от поредните рекорди, които звездата покорява в последните няколко дни.

Най-значителният от всички е нейното класиране в Billboard, което постави рекорд, постиган само по времето на Бийтълс. За него може да прочетете тук. 

Селена Гомес показа фигурата си по бански

Popular