Съжалява ли Селена Гомес за участието си в „Wizards of Waverly Place“?

През последните няколко месеца Селена Гомес често си припомня времето, в което участваше в „Wizards of Waverly Place“. В края на 2022 г. актрисата се завърна към мястото на вдъхновение за сериала и посвети носталгичен пост на този етап от живота си.

„Откъдето започна всичко“, написа Селена в Instagram. Наскоро Остин Бътлър разкри, че Гомес му е изпратила сладка снимка от времето, в което актьорът е бил гост в сериала.

Въпреки това, не всички спомени, които актрисата свързва с шоуто, са положителни. Съвсем скоро тя сподели откровено едно от най-големите си разочарования от „Wizards of Waverly Place“.

Селена Гомес бе гост на „Wizards of Waverly Pod

Подкаст в YouTube, воден от Дженифър Стоун /Харпър/ и Дейвид ДеЛуис /Джери/, в който Гомес сподели, че едно от нещата, за който най-много съжалява е, „че не поддържа връзка“ с колегите си от сериала.

Актрисата, изиграла Алекс Русо се възползва от възможността да бъде напълно откровена с бившите си колеги. „Срамувах се от решенията, които взех и не исках да ме виждате в състоянието, в което бях, защото щяхте да ми кажете истината, която ме ужасяваше, а и не исках да ви разочаровам“, сподели Селена.

Откровените думи на звездата развълнуваха Дженифър и Дейвид, като актрисата, изиграла Харпър коментира: „Ценя, че го сподели, защото, честно казано, е имало моменти, в които съм си мислила: Защо спряхме да бъдем приятелки? Може би не й казах каквото иска да чуе?“

На друг етап в подкаста, Гомес се отдаде на пътешествие по пътя на спомените, за да си припомни как се е чувствала по времето, в което снимаше сериала.

„Мисля, че се чувствах в безопасност. А за мен това е наистина трудно за изпитване. Вие ме обичахте и това е всичко, което можех да искам. Безусловното доверие и връзката, която имахме, ми липсват толкова много“, заключи Селена.

Тук можете да гледате пълния епизод на „Wizards of Waverly Pod“ с участието на Гомес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Wizards of Waverly Place“ получава свой подкаст