Селена Гомес създаде DEFY Trailblazer

Селена Гомес малко по малко оставя проблемите зад гърба си и се връща на работа.

Първият й проект след излизането от клиниката е съвместно с Puma. Това не е първият път, в който певицата и спортният бранд си сътрудничат. Те вече имат една обща колекция, а този път новото е специалната спортна обувка Puma DEFY Trailblazer.

Разработена съвместно със самата Селена Гомес, маратонката е в бяло с горна част от мрежа. Сребристото лого, застъпено от яркожълт детайл върху подметката, е доста cool акцент.

На снимките Селена изглежда женствена и въпреки това атлетична. След престоя си в клиника, където лекуваше депресия и негативни мисли, Селена се появи обратно в публичното пространство с леко наедряла фигура.

Сега спортът изглежда е ежедневна част от програмата й за възстановяване, като Селена набляга на разходки сред природата и класове по пилатес.

Миналата година беше тежка за Селена, като се твърди, че любовната история и скорострелната сватба на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са били едно от нещата, които са засегнали Селена дълбоко и са станали причина тя да потърси лечение. Друг сериозен фактор са здравословните проблеми на Селена Гомес. Тя все още се възстановява след бъбречна трансплантация и понякога състоянието й се усложнява. Точно след такава криза миналия октомври тя влезе в болница, а там получи и паник атака.

Само шест месеца преди да се ожени за Хейли, Джъстин Бийбър беше със Селена след поредното им събиране. Вероятно това е причината новата връзка на певеца в такава степен да шокира неговата вече бивша, но дългогодишна любима.

За да се възстанови, Селена в момента се е  фокусирала върху здравето си. Тя работи по-малко, а също така почти не публикува в социалните мрежи. Изключение направи с един пост от 15 януари, с който благодари на феновете си за любовта и подкрепата и им пожела щастлива нова година. “Изминалата година беше за мен време на вглеждане в себе си, на предизвикателства и израстване. Именно тези предизвикателства са онова, което ти показва кой си и какво си способен да превъзмогнеш. Повярвайте ми, не е лесно, но съм горда с човека, в който се превръщам и очаквам с нетърпение новата година”, сподели Селена.