Селена Гомес със сладка поява на наградите Златен глобус

Въпреки разликата във възрастта им, Селена е на 30 г., а сестра й на 9 г.,  двете дами имат красива връзка помежду си. Е, този път Гомес се появи на червения килим на наградите Златен глобус 2023 с малката си сестричка, сякаш тя е нейният „късметлийски талисман“. Между усмивките и сладките прегръдки, двете привлякоха цялото внимание върху себе си. И има защо.

Селена Гомес и Грейси Елиът Тийфи ни демонстрират ослепителни тоалети

Актрисата бе заложила на разкошна кадифена рокля, дело на Valentino Haute Couture, отличаваща се с дълбока цепка и обемни ръкави в много тъмнолилав цвят. Сестра й бе с рокля в кремаво, изградена от бляскава горна част и обемна пола от тюл.

Толкова бляскава, че нямаше как да не забележим и аксесоарите й: блестящите обувки Mary Jane, с розова сатенена панделка, и златистата дамска чанта, покрай която се впечатлихме и от безупречния маникюр на момиченцето.

В детайли, чантата на Prada е модел Cleo, много нежна и обсипана с блещукащи кристали в различни размери, които й придават точно тази изискана привлекателност. Акцент, който със сигурност е изключително подходящ за случая, но предизвика голям фурор в социалните мрежи.

Мнозина се запитаха дали толкова малко момиченце може да носи такава ценна чанта. Истината е, че това е един от най-желаните модели в момента, дотолкова, че се превърна в култов акцент сред Instagram и TikTok фешънистите.

Каквото и да се коментира в интернет средите, Селена Гомес се гордее със сестра си Грейси Елиът Тийфи и е толкова красиво да ги видим заедно на червения килим на наградите Златен глобус 2023.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от E! News (@enews)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Златен глобус 2023: Най-красивите визии от червения килим