Селена Гомес с емоционална нова песен, посветена на Джъстин Бийбър

Дълго чаканият нов сингъл на Селена Гомес събра над 20 милиона гледания в YouTube само за един час, а основната причина е емоционалното послание в песента.

Текстът повече от очевидно е посветен на Джъстин Бийбър и на това колко бързо след раздялата той е заменил Селена с друга. “Ти ме замени само след два месеца и ме накара да се чувствам сякаш съм го заслужила”, пее Селена Гомес в “Love You To Love Me”.

Джъстин Бийбър защити жена си: Няма да се върна при Селена!

Песента е първият й соло студиен сингъл от повече от една година. А последният студиен албум на звездата излезе през далечната 2015-та.

Ако още не сте 100% убедени за кого е песента, ето ви малко бекграунд. Селена и Джъстин се събраха в края на 2017-та, за да дадат на връзката си пореден шанс. За съжаление само няколко месеца по-късно дойде поредната болезнена за певицата раздяла.

Селена и Джъстин скъсаха през март, а през юли Джъстин се сгоди за Хейли Болдуин. Още два месеца и новата двойка сключи брак на гражданска церемония в Ню Йорк.

Месец след подписването, бившата на Джъстин бе приета в клиника, където да лекува депресията и мрачните си мисли. Една от причините за срива на Селена бяха проблемите й със здравето след бъбречна трансплантация (поп звездата страда от лупус и това наложи присаждането).

Но според всички в обкръжението й, ударът от това, че Джъстин толкова бързо е открил нова голяма любов е допринесъл много за това Селена да изпадне в тежко емоционално състояние.

 

Popular