Селена Гомес: Преминах химиотерапия

Селена Гомес хвърли бомбата, че е преминала химиотерапия.

Младата певица наруши мълчанието, след като стана ясно, че е диагностицирана със заболяването лупус. Поп лолитката даде интеврю за списание Billboard по повод издаването на новия й албум на 17 октомври.

Бях диагностицирана с лупус и преминах през химиотерапия. Ето защо си взех почивка. Можех да получа удар“, обяснява Гомес пред изданието, обяснявайки всички спекулации защо е била извън светлината на прожекторите. Тя разкрива, че именно на прецедурите, през които е преминала са причина и за рязкото и напълняване преди няколко месеца. Мнозина я разкритикуваха, докато други със задоволство заявиха, че новите й форми са страхотни.

Исках толкова много да кажа: “Хора, нямате си и идея. Аз съм на химиотерапия. Вие сте задници”. Но се затворих в себе си, докато отново не се почувствах удобно и уверена“, казва тя.

Преди година и половина, Гомес разкри, че има тежко автоимунно заболяване лупус. Малко след раздялата й с Джъстин Бийбър, тя дори бе приета в клиника. Официалната версия тогава беше, че 21-годишната Селена не си била почивала от години и искала да си отдъхне. Сега обаче става ясно, че престоят й там е бил свързан с болестта.

Лекарят й казва, че трябва да почива. Тя е под огромно напрежение. Идва й просто твърде много! Не разполага дори с ден почивка. Нещата са стигнали до критична точка. Всеки й го казва, дори агентът й”, заяви тогава дядо й Рикардо. E, явно не си е взела поука, тъй като сега пусна два нови видеоклипа, а съвсем скоро очакваме и нов албум.

Вижте още:

Селена Гомес е горда с новите си извивки
Селена Гомес призна, че е готова да се събере с Бийбър