Селена Гомес последва Деми Ловато

През септември Селена постъпи в клиника, но вече е навън и се чувства прекрасно

В края на лятото Селена Гомес преживя тежък емоционален срив, тъй като здравословното й състояние се влоши и това засегна и психическото й здраве. Причината са ниските нива на бели кръвни телца, а състоянието се среща често при пациенти след бъбречна трансплантация, каквато е Селена.

Селена Гомес е приета в психиатрична клиника

Според източници, близки на бившата приятелка на Джъстин Бийбър, на Селена й е дошло в повече и е получила паник атака. Скоро след това тя е приета в психиатрична клиника, от която излезе преди броени дни. 

По време на престоя си в клиниката, Селена е била подложена на когнитивно-поведенческа терапия, известна като DBT (Dialectical behavior therapy), която е предназначена за лечение на хора с BPD (Border personality disorder), както и такива със склонност да се самонараняват. 

Ново двайсет: Джъстин Бийбър ридае за болната Селена

Близки на певицата коментират, че тя се чувства прекрасно, но за известно време ще остане далеч от социалните мрежи и няма да работи. Селена продължава да се консултира с психиатри и когато стабилизира състоянието си, ще се завърне на сцената.

Popular