Селена Гомес обича да се разхожда гола вкъщи

22-годишната Селена Гомес признава, че обожава да се разхожда гола из новия си дом. 

Наскоро певицата си купи нова къща и се изнесе от дома на родителите си, а това очевидно е едно от нещата, които може да си позволи, след като вече живее сама, без да се притеснява, че някой ще я хване без дрехи. 
Селена сподели пред водещата Елън Дедженеръс, че в момента просто се наслаждава на факта, че не трябва да дава обяснения на майка си къде е и какво прави. Но всъщност дори сега майка ѝ не спира да я проверява. 
“Тя ми казва: “Виждам, че си онлайн. Добре ли си?”, а аз отговарям: “Да, мамо, казах ти, че съм добре!” Но мисля, че да мога да се оттегля в собственото си лично пространство е хубаво нещо.”
Само преди няколко седмици Гомес се раздели за пореден път с Джъстин Бийбър и изглежда този път е за последно. Близката ѝ приятелка Тейлър Суифт дори я молела да се премести в Ню Йорк, където самата тя живее, за да започне на чисто. 
“Тя иска да ме отвлече. Всеки път, когато говорим по телефона ме моли да го направя, защото на нея ѝ се отрази добре. Знаете ли, ние сме приятелки от седем години и тя чувства, че там се е променила, превърнала се е в жена. Затова сега ми казва: “Добре, твой ред е!”
Снимка: Profimedia