Нова звездна двойка на хоризонта: Заедно ли са Селена Гомес и Зейн Малик?

Звездите предизвикаха солидна доза слухове през уикенда, след като бяха забелязани на вечеря заедно в Ню Йорк.

Очевидец коментира пред „ET“: „Селена и Зейн излязоха в SoHo в Ню Йорк снощи, около 22:30 ч. Те се разхождаха, държейки се за ръце и целувайки се. Повечето служителите и посетители на ресторанта не ги забелязаха. Изглеждаше, че се чувстват удобно заедно и си личеше, че това определено е среща.“

„Entertainment Tonight“ се свърза с представители на Селена Гомес и Зейн Малик

Допълнителен коментар обаче за момента липсва.

Спекулациите за тяхната среща се разгласиха, след като потребител в TikTok сподели размяна на текстови съобщения с нейна приятелка, която твърди, че е обслужвала двойката в неназован ресторант в града.

@klarissa.mpeg #fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik ♬ original sound – Klarissa Garcia

Романтичният живот на Селена Гомес е гореща тема сред американските таблоиди в момента, след като по-рано тази година започнаха да се разпространяват слухове, че тя и Дрю Тагарт от The Chainsmokers излизат заедно.

Звездата от „Only Murders in The Building“ и певецът бяха забелязани за първи път да играят боулинг заедно в Ню Йорк, където източник на „Page Six“ сподели, че двамата са изглеждали влюбено, държали са се за ръце и дори са се целували.

Малко след това Селена изглежда опроверга тези спекулации със съобщение, което публикува в Instagram, казвайки: „Харесва ми да бъда сама прекалено много“, добавяйки „#iamsingle“.

Зейн Малик спря да следва Джиджи Хадид в Instagram

Наблюдателни фенове забелязаха, че популярният певец вече не следва майката на малката си дъщеричка в социалната мрежа. А източник на „US Weekly“ информира, че Хадид всъщност напълно подкрепя Зейн да продължи да се среща с други хора.

„Джиджи няма никакъв проблем със срещите на Зейн“, коментира вътрешният източник на медията. „Докато той е щастлив и уравновесен, както и докато продължава да бъде добър родител на Кай, тя ще се чувства добре с когото и да излиза“, разказва още близък до модела.

Друг американски таблоид коментира, че Джиджи всъщност също излиза на срещи в момента, а романтичната връзка между нея и Зейн се е превърнала в истинско приятелство в името на съвместното родителство.

И още нещо любопитно… Майката и сестрата на Зейн последваха Сел в Instagram, като сестра му дори сподели на стори последната снимка на Гомес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес в очарователна булчинска рокля

Hero Slider