Селена Гомес е получила паник атака преди да излезе на сцената

Огромният стрес от завръщането на сцена замалко да провали изпълнението на Селена Гомес на Американските музикални награди.

Поп звездата е получила паник атака, преди да излезе пред публика.

Това е и причината изпълнението на двете й нови песни на живо да е по-скоро несигурно. Селена се справи като професионалист, макар да беше стресирана, и успешно завърши пърформънса си (гледайте го в клипа малко по-надолу).

Това бе първото й изпълнение пред публика след две години отсъствие. Двете песни, които изпълни, пък са натоварени с емоционално лично значение и са посветени на бившия й Джъстин Бийбър и неговата нова съпруга Хейли Болдуин.

При всички тези фактори, не беше учудващо, че напрежението е взело връх. Затова и в социалните мрежи повечето коментиращи подкрепиха Селена Гомес и изразиха разбирането си за нейната ситуация.

Джъстин Бийбър защити жена си: Няма да се върна при Селена!

Още с пристигането си на гала вечерта Селена изглеждаше напрегната. Стайлингът й обаче беше страхотен – Селена се появи на червения килим в неоново зелено мини на Versace с асиметричен волан. Всички снимки на звездите от събитието ви показахме тук.

Popular