Селена Гомес е първата жена с 400 милиона последователи в Instagram

Точно така, Селена Гомес се превърна в първата жена, която има 400 милиона последователи в Instagram. Дженър не изостава твърде много, защото я следва със своите 382 милиона фенове, но истината е, че актрисата върви стремглаво напред.

Все още обаче има двама души с повече последователи от Гомес в Instagram. Това са футболистите Кристиано Роналдо и Лионел Меси, които имат съответно 562 милиона последователи и 442 милиона последователи, разбира се.

Селена Гомес бе най-следваната жена и през 2019 г.

След това Ариана Гранде и Кайли Дженър и отнеха титлата. Изненадващо, завръщането на Селена се случва в разгара на нейното оттегляне от социалните мрежи.

Наскоро тя коментира пред Vanity Fair, че разполага само с TikTok приложението на телефона си и се е опитала да постави специални „филтри“, за да се защити от тролове и обидни коментари.

„Хората могат да ме наричат грозна или глупава, а аз си казвам: „Както и да е“…“, обясни Селена. „Но те стават все по-детайлни. Пишат параграфи, които са толкова конкретни и подли. Постоянно ме караха да плача. Постоянно изпитвах безпокойство… не можех повече. Беше загуба на времето ми“, добавя звездата.

Актрисата от „Only Murders In the Building“ споделя още, че социалните мрежи я карат да се чувства „залята с информация“, от която няма нужда.

„Преминах през труден период на раздяла и не исках да виждам никаква обратна връзка – не непременно относно връзката си, но и мненията за мен срещу някой друг“, продължи тя. „Ще има хиляди наистина хубави коментари, но умът ми възприема директно злобните… Има прекрасни неща в социалните мрежи – връзката с феновете, да виждам колко са щастливи и развълнувани, както и техните истории. Но обикновено това се филтрира /за мен сега/. Създадох си система. Всичко, което правя, изпращам на моя асистент, който ги публикува. Що се отнася до коментарите, моят екип събира някои окуражаващи такива и се грижи да ме запознава с тях“, разкри още звездата.

В неделя сутрин Селена Гомес публикува Instagram карусел от снимки с фенове, за да отпразнува поредния си социален успех.

„Иска ми се да прегърна всички 400 милиона от вас“, написа Сел към поста.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес сияе без грим в Instagram

Hero Slider