Селена Гомес е гореща и уверена

Любовта се отразява повече от добре на поп лолитката Селена Гомес и това е видно от излъчването й.

Певицата излъчва увереност и сексапил, а главният виновник за това е Найл Хоран от One Direction. доказателство за това е кадър, който Селена сподели в социалната мрежа Instagram. На него тя е по бикини в компанията на свои приятелки.

„Оставих телефона на заден план. Толкова съм благодарна за хората, които срещна през изминалата година, но по-важното за хората, които бяха до мен в добрите и лошите дни. Това сте ВИЕ. Благодаря ви за още една година. Обичам ви“, написа изпълнителката под кадъра. На него е отбелязан и Найл, което допълнително подхрани слуховете, че двамата са двойка.

С този кадър Селена доказа на своите критици, че отново е в перфектна форма и нищо не може да я спре. През април тя бе оплюта заради нейни снимки от почивката й в Мексико. На тях певицата бе качила няколко килограма, което очевидно не се възприе добре от останалите. Тя обаче сподели снимка в Instagram, на която се е излегнала на шезлонг, а под нея бе написала: “Обожавам да съм щастлива със себе си. Има повече за обичане.” По-късно певицата с болка признава в The Ellen DeGeneres Show, че “това беше първият път, в който някой ме е наричал дебела”.

Най-красивите българки на 2015, според MissBloom
Beauty гафовете на българските звезди
Новите 12 кандидатки за Playmate of Тhe Year