Селена Гомес е горда с новите си извивки

Фигурата на поп певицата Селена Гомес напоследък е топ тема в таблоидите зад Океана, но последната дума е нейна. 

Причината са няколкото килограма, които Гомес качи в последно време. И тъй като самата тя е миньонче, промяната веднага пролича. Феновете ѝ побързаха да я поздравят за факта, че в момента изглежда доста по-здравословно и отдават това на факта, че Селена сложи край на драмата между нея и бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър. В момента Селена се среща с диджея Zedd и ако съдим по общите им снимки, двамата са много щастливи. 
Очевидно е обаче, че певицата се е сблъскала и с доста хейтъри, които я критикуват за новите ѝ извивки. Именно затова тя реши да им отвърне по доста интересен начин. Гомес публикува свои снимки по бански от ваканцията ѝ в Мексико, на които гордо демонстрира новите си извивки. 



Излегнала се на шезлонг на плажа, облечена в цял бански, който подчертава бюста ѝ, Селена написа под кадъра: “Обожавам да съм щастлива със себе си. Има повече за обичане.” 



Приятелят ѝ Zedd очевидно също харесва апетитното ѝ тяло, а ние продължаваме да смятаме, че Гомес си остава сред най-сексапилните брюнетки в шоубизнеса

Снимка: Profimedia