Сексът с Хю Хефнър бил мъчение

Уау! Сексът с Мистър Плейбой не било хич хубаво изживяване.

Екс-гаджето на Хю Хефнър – Кендра Уилкинсън заявява, че трябва да си пиян или друсан, за да преживееш една нощ с него. “Обикновено бях много пияна в тези вечери и не ми пукаше особено преди да дойде следващия ден. Трябваше или да съм много пияна, или пушила много трева, за да оцелея в онези нощи”, заявява Кендра.

29-годишната плеймейтка заяви, че е правила секс с Хю по задължение. Тя се чувствала все едно е на работа. И не спира дотук. Палавата блондинка разкрива още, че Хефнър често я посещавал нощем, за да плаче на рамото й.

“Аз бях на 18 г., а той на 78 г. Бях модел на “Плейбой” и живеех в луксозното му имение. Не знаех, че пребиваването ми там означава да топля леглото му. Един ден той любезно ме попита дали искам да се отбия в спалнята му. И това бе. Не ме е принуждавал. Имах право на избор”, обяснява Кендра.

Тя разкрива, че е приела, защото била много бедна, а искала да се порадва на охолния живот заедно с чичо Хю. “Преди да попадна там, бях в малък, отвратителен и депресиращ апартамент. Всеки божи ден се молих някой да ме измъкне от там. И когато това стана, нямаше как да откажа”, обяснява Уилкинсън.

Е, очевидно Кендра вече е забравила този момент на бедност.