Сексапилът на Адриана Лима е опасен

Адриана се снима в една по-различна фотосесия, която перфектно описа истинската й същност – непредсказуема, силна, опасна и много секси.

Новите кадри, в които виждаме Адриана Лима, тя е поставена на ринга със стилно облекло, високи токчета и боксови ръкавици. Там тя е представена като силна женска фигура, от която дори мъжете се страхуват. Тя е секси, леко опасна и искана от всички.

Ролята, в която се въплъти този път бразилската красавица не е далеч от истинския й характер. Нейно любимо хоби наистина е боксинга и всъщност тя избира точно този спорт, за да се грижи за фигурата си.

Нейната кариера продължава да се развива успешно и след като приключи работата си с Victoria’s Secret миналата година. Наскоро тя коментира пред списание People как се е променила като жена, модел и фигура в обществото. Според нея с времето всичко се е развило за по-добре за нея. Днес се чувства по-щастлива и по-секси от всякога.

Ирина Шейк и Адриана Лима са опасна комбинация

“И както опознавам себе си, така и опознавам стила си с годините. Преди години не знаех какво ми стои добре и следвах тенденциите сляпо. Сега не се съобразявам с чуждото мнение и нося това, което искам и което знам, че ще ми отива”, сподели моделът.

В галерията по-долу можете да намерите снимките от сексапилната й фотосесия. 

Адриана Лима е своята собствена муза

Fashion Gallery