„Scream 6“: Ghostface се завръща, за да тероризира Ню Йорк

Ново изображение, споделено от USA Today, ни показва Ghostface, който дебне заплашително в нощта. Продължението ще отведе любимия на феновете злодей от Уудсбъро в Ню Йорк.

Припомняме ви, че миналата година „Scream“ разби всички очаквания, като ни представи продължение, което не само е достойно, но и може да бъде напълно самодостатъчно.

Петият филм от поредицата проследи нова група от тийнейджъри, които обаче имаха дълбока връзка с предишни жертви и убийци от градчето Уудсбъро.

Не е изненада, че „Scream 5“ се радва на огромен боксофис успех.

„Scream 6“ бе потвърден,  докато пета част все още бе в кината

Сега ни очаква зрелище, по-вълнуващо от всякога. Шестата част ще проследи оцелелите от атаките на Ghostface, които се местят в Ню Йорк и се опитват да започнат нов живот след преживяния ужас.

За съжаление обаче нов убиец ще ги преследва един по един. Сред завръщащите се герои в поредицата са сестрите Сам /Мелиса Барера/ и Тара Карпентър /Джена Ортега/.

В пета част на „Scream“ открихме, че Сам е извънбрачна дъщеря на Били Лумис /Скийт Улрих/, един от първите убийци, превъплътил се в Ghostface. Това, от своя страна, я направи мишена на новото поколение злодеи.

В „Scream 6“ се завръщат още Мейсън Гудинг и Джасмин Савой Браун, съответно като Чад и Минди Мийкс-Мартин, брат и сестра близнаци.

Въпреки че фокусът на франчзайза трябва да остане върху новото поколени оцелели, шестата част отдава заслуженото и на старите добрепознати ни герои. Като за начало, продължението връща на екран Хейдън Панетиър като Кърби Рийд, оцелял от „Scream 4“ и Кортни Кокс като Гейл Уедърс, разследващ репортер, който се появява във всяка част на франчайза.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Scream (@screammovies)

За съжаление обаче няма да видим Сидни Прескот /Нийв Кембъл/ в „Scream 6“.

Новите членове на актьорския каст са Самара Уийвинг, Лиана Либерато, Дермот Мълроуни, Джак Чемпиън, Хери Блек, Тони Револори, Джош Сегара и Девин Некода.

Кога да очакваме Scream 6“ по кината?

Последната част на любимия ни филм бе ръководена от режисьорите на „Ready or Not” – Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет. Именно те се завръщат, за да режисират предстоящото продължение. А Джеймс Вандербилт и Гай Бъсик отново са съавтори на сценария.

„Scream 6“ ще бъде в кината на 10 март 2023 г. и вече нямаме търпение да го гледаме!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кортни Кокс на снимачната площадка на „Scream 6“