Сърбите осъмнаха с графити мемориал за Робин Уилямс

Цял свят скърби за Робин Уилямс – мемориали в негова памет изникнаха и продължават да се появяват в много държави.

Многобройните му почитатели изразиха скръбта си по различен начин. Някои оставят цветя и палят свещ, молейки се за душата на актьора.

Други го почетоха с рисунки върху стени. Почитатели на комедийния актьор в Сърбия създадоха графити мемориал. Неидентифицирани улични художници са изрисували графити с лика на Робин Уилямс на стената под Бранков мост в Белград.

“Белградски графити артист създаде това в чест на великия актьор и човек, Робин Уилямс”, пише в поста в Twitter потребител, който показа снимка на графити мемориала.

В Youtube пък се появи видео, което показва уникалната рисунка от друг ъгъл.

В памет на великия актьор, който беше намерен мъртъв в понеделник, се появиха малки мемориали в близост до дома му в Калифорния, където той сложи край на живота си, на Алеята на славата до звездата на носителя на Оскар, както и на различни места, на които Робин Уилямс е снимал филмите си.



Билборд в памет на актьора на Times Square в Ню Йорк

Алеята на славата в Холивуд

Съпругата на актьора, Сюзън Шнайдер хвърли светлината около трагичната загуба на обичания от всички Робин Уилямс, като разкри, че той е бил диагностициран с Паркинсон – болест, която сериозно е задълбочила депресията.

Робин Уилямс си отиде внезапно на 63
Съпругата на Робин Уилямс не смее да влезе у дома

Прощалният пост на Робин Уилямс е за дъщеря му
Дъщерята на Робин Уилямс напусна социалните мрежи
Ролите, с които ще запомним Робин Уилямс