Сара Сампайо съди списание заради гола снимка

Португалският модел Сара Сампайо съди френското списание Lui, което публикувало нейна гола снимка на корицата си без съгласието й.

Красавицата обяснява на профила си в Instagram, че се е съгласила да участва в есенната фотосесия на списанието, но при условие, че няма напълно да се разголва. Накрая обаче резултатът е различен от договореното.

Как поддържа тялото си Сара Сампайо

Дори въпреки предупреждението ми, че не снимам топлес, върху мен бе оказван настойчив натиск. Постоянно ме питаха защо не искам да показвам зърната си или да демонстрирам гърдите си. През цялото време на фотосесията аз повтарях своите условия. Прикривах се както можех. Но накрая след фотосесията забелязах снимки с оголени части на моето тяло, които не исках да се показват и които попаднаха случайно в кадър. Помолих да ги махнат и ме увериха, че тези кадри няма да се използват. В крайна сметка списанието излъга и публикува корица с разголена моя гърда, която явно противоречеше на споразумението,” обяснява моделът в Instagram.

Португалската прелест Сара Сампайо изкушава за MAXIM

Сампайо призна, че това не е първият случай, в който върху нея се оказва натиск след отказа й да се разсъблича на фотосесиите. Тя допълва, че няма нищо против голите снимки в случай, че това е обмислена и творческа работа.

Изкусителният ангел Сара Сампайо остана без дрехи

“Манекенките трябва да изискват уважение към себе си. Ние имаме право на собствен избор и сами да се разпореждаме с телата и живота си,” категорична е Сампайо.

Вижте цялата фотосесия в галерията!