Сара Мишел Гелар не вижда нужда от рестарт на „Бъфи, убийцата на вампири“

А феновете си припомнят първото й сензационно участие в „Бъфи, убийцата на вампири“. Истината обаче е, че Гелар е щастлива и оставя тези дни в миналото.

Звездата от „Do Revenge“ сподели в интервю, че не се интересува от рестарт на проекта. „Много съм горда от шоуто, което създадохме и не е необходимо да се възражда. Ние приключихме с това. От друга страна съм изцяло за това да продължат историята, защото зад нея стои темата за овластяването на жените. Харесвам начина, по който бе интерпретирано шоуто. Всяко момиче е силно и може да се справи с проблемите“, споделя актрисата.

Рестартът на „Бъфи, убийцата на вампири“ бе в процес на разработка през 2018 г.

Според информация Моника Овусу-Брийн е работила в тясно сътрудничество със създателя на оригиналната поредица Джос Уедън. Очевидно тази идея никога не се е материализирала и е трудно да си представим, че може да бъде факт.

За щастие на феновете, има толкова много комиксови поредици, както и няколко романа, които сами по себе си се отделят от оригиналното шоу. Така че, въпреки че вероятно никога повече няма да видим Сара Мишел Гелар в емблематичната роля на Бъфи, има много други начини да си припомним това време.

ВИЖТЕ ОЩЕ: “Wednesday”, сезон 2 ще включва повече герои от семейство Адамс