Сара Мишел Гелар иска да повтори епизодичната си роля от „Сексът и градът“

Съвсем скоро Сара Мишел Гелар коментира епизодичната си роля от „Сексът и градът“ през 2000 г., която е включвала снимки в 5 ч. сутринта. И, да, тя с удоволствие би го направила отново за сезон 2 на „And Just Like That“.

„Чувствам се сякаш момичето, което бях тогава, вероятно има за какво да се върне“, споделя Гелар пред Entertainment Tonight.

В епизод от трети сезон на „Сексът и градът“, озаглавен „Бягство от Ню Йорк“, актрисата играе Деби, млада ръководителка в Холивуд. Гелар разказва, че е искала да бъде част от емблематичния сериал за по-дълго, но не е успяла да отдели време в стриктния си график за снимки на „Бъфи, убийцата на вампири“.

„Отчаяно исках да участвам в сериала и Дарън Стар ми беше споделил за няколко роли, но не можах да се откажа от „Бъфи“, за да снимам, и бях наистина разстроена“, обясни актрисата.

Ще видим ли Сара Мишел Гелар в „And Just Like That“?

Звездата не потвърждава, но и не отрича официално появата на Деби в новия сериал. Факт е обаче, че тя с радост би се заела с тази задача, искайки да даде по-дълъг живот на героинята си.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Сара Мишел Гелар за съдебната битка с Mc Donald‘s