Сара Джесика Паркър и Кари в 17 визии

В новото видео от поредицата на Vogue “Life in Looks” разбираме къде свършва границата на стила на Кари и този на Сара Джесика.

След големия финал на “And Just Like That” за Сара Джесика Паркър следват още много вълнуващи неща. В момента тя снима “Hocus Pocus 2”, а да се надяваме скоро ще започне и работата по новия сезон на сериала, продължение на “Сексът и градът”.

Преди да се отправи към бъдещите проекти обаче, Паркър обръща поглед назад. И по-специално към всички онези визии, които тя или екранното й алтер его, Кари Брадшоу, е носила през годините.

От визиите й от 80-те, през легендарното туту, до най-скорошните й тоалети, сред които тази за премиерата на “And Just Like That” и за корицата й за Vogue – актрисата разказва историята зад всяка визия.

Описва стила на Кари като по-дързък и споделя, че повечето визии като тази за сватбата й с Тузаря, са били създавани с екипна работа и обикновено поне една щура идея или история от реалния живот стои в центъра на всеки аутфит. За своя стил признава, че обича да експериментира, дори и да не успява винаги да съчетае тоалетите си.

Вижте какво още сподели за модната еволюция както на Сара, така и на Кари: