Сара Джесика Паркър загатва “Сексът и градът 3”

В последните дни отново се заговори за трети филм “Сексът и градът”, но за съжаление на феновете, все още няма нищо потвърдено по въпроса. 

Причината лентата отново да предизвика интерес у киноманите е едно изказване на певицата Дженифър Хъдсън, която участва във втория филм, че все пак продължение ще има и по него в момента се работи. 
“Някой наскоро дойде да говори с мен по този въпрос. Така че ако в момента текат преговори, значи ще има. Очаквайте го,” заяви актрисата. 
Дни след това Сара Джесика Паркър или екранната Кари, също предизвика истерия у последователите си в социалните мрежи. Актрисата публикува своя снимка с обувки от собствената ѝ колекция, като моделите са именно тези, които носят името на култовата ѝ героиня. Освен това изглежда, че Паркър се е снимала на стълбището на апартамента, в който Брадшоу живееше по време на сериала. 
“Днес беше денят Донеси своите обувки от SJP Collection на работа,” публикува тя под снимката, заедно с няколко хаштага, които в превод гласят: “Дълъг ден за Кари”, “Тези стълби”, “Тичане на токчета”.
Дали актрисата загатва снимките на трети филм или кадърът е просто част от рекламна кампания за колекцията ѝ, остава да разберем. 
Снимка: Profimedia