Сандра Бълок се омъжва в замък

Сандра Бълок най-сетне откри щастието и съвсем скоро ще се омъжи. Тя ще го стори като истинска принцеса – в замък.

52-годишната актриса и фотографът Брайън Рандал вдигат сватба през пролетта и са решили тя да се състои в немски замък в близост до Нюрнберг. “Сандра има двойно гражданство, говори немски. Тя мисли, че замъкът е идеалното място за спокойна церемония”, заяви близък до двойката.

Актрисата е наполовина германка. Нейната майка е оперната певица Хелга Майер, която е родена в Германия. “В известен смисъл Германия е втори дом за Сандра”, добавя източникът.

Сандра и Брайън са заедно от лятото на миналата година. Това няма да е първият брак за актрисата. Тя бе омъжена за Джеси Джеймс, с когото се разделиха през 2010 г., когато стана ясно, че той й е изневерявал. Дълго време Бълок преживяваше провала на брака си и бе сама, докато не откри щастието в лицето на Рандъл.

Актрисата няма деца с Джеси. Тя обаче си осиновява две деца след края на отношенията им. В момента Брайън приема 6-годишният Луис и 4-годишната Лила като свои собствени деца, а съвсем наскоро Сандра призна, че това са “най-шумните деца на планетата“.