Сандра Бълок осинови и момиченце

Актрисата Сандра Бълок най-сетне потвърди слуховете, че е осиновила второ дете.

Тя е станала майка на тригодишната Лайла, съобщава сп. People. През 2010 година брюнетката осинови и малкия Луис, който вече е на пет години.

Дълго време, Сандра отричаше, че отново ще става майка. Тя обаче го стори, позирайки с двете си дечица на корицата на изданието. “Запознайте се с моето малко момиченце”, гласи заглавието на статията.

Как звездите си връщат формата след раждането
Най-красивата жена в света за 2015 г. разкри, че момиченцето е от Луизиана и първоначално му е била само приемна майка. Оказва се, че осиновяването е станало през октомври, но Сандра говори за него за пръв път сега.

“Когато видях за пръв път Лайла, вече знаех – тя ще бъде моя. Мога само да кажа, че тези правилни деца се появиха в моя живот в правилното време. Искам да кажа на Лайла, че ние с Луис винаги ще бъдем до нея”, споделя щастливата актриса.

За момента, Сандра ще бъде самотна майка. Най-вероятно в грижите за двете й дечица ще й помага нейния приятел – фотографа Браян Рандъл. През 2010 г. тя се разведе с предприемача Джеси Джеймс след пет години брак и не се е омъжвала отново. 

Снимка: Profimedia
Изкусителки по бански: Най-култовите моменти от големия екран!