Сагата продължава: Бен Афлек излезе от клиниката за рехабилитация

40 дни актьорът се бори с дългогодишната си зависимост към алкохола

Преди малко повече от месец, Бен Афлек доброволно постъпи в клиника за рехабилитация, тъй като от много години има проблеми с алкохола. Това е третият път в който 46-годишната холивудска звезда се опитва да се справи със зависимостта си.

Бен Афлек е пиянствал дни наред в дома си

По последна информация, Бен има връзка с 22-годишния модел на Playboy Шауна Секстън, но когато актьорът постъпва в клиниката не тя е до него, а бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Въпреки нейната подкрепа, се оказва, че двамата най-сетне са предприели мерки във връзка с развода си, който отлагат от много време насам. След като актьорът приключи с рехабилитацията си, ще трябва да финализира развода си.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър най-сетне с бракоразводно споразумение

Излизането на по-големият от двамата братя Афлек, бе оповестено в социалните медии и по-точно в Instagram профила на Бен. Той написа сърцераздирателно послание към своите фенове, в което изразява благодарността си, но не крие, че продължава да се бори със своите демони.

Бен Афлек приема битката с алкохола като битката на живота му, а желанието му да поиска и потърси помощ като знак на кураж, а не на слабост или провал. Актьорът добавя още: “Боря се заради себе си и заради своето семейство. Помага ми да знам, че не съм единственият с този проблем. Надявам се, че във времето ще успея да дам пример на всички останали, които се борят.”