Съдия с ултиматум към Мадона и Гай Ричи

Съдията по делото на Мадона и Гай Ричи за попечителство над сина им Роко – Дебора Каплан, заплаши двойката, че ще им вземе момчето.

Магистратът се е вбесил от това, че известната двойка не може да се разбере кой да вземе детето. “Дръжте се като възрастни хора. Или се разберете, или аз ще взема решението, което е най-добро за детето ви – независимо от вашите желания”, заявила Каплан.

Това изказване явно изплашило Мадона и Гай, защото са постигнали временно примирие. Поп дивата дори замина за Лондон, за да се срещне с 15-годишният си син. Роко бе заснет да слиза от джипа на Ричи и във видимо добро настроение да влиза в апартамента на певицата в града. Той останал в дома на майка си в продължение на два часа, след което отишъл да кара скейборд, докато Мадона бе щракнала да кара колело.

“Нещата много се подобриха, откакто Мадона дойде в Лондон. Двамата с Роко си поговориха открито преди той да отиде да кара скейтборд. Всички са в пъти по-щастливи, отколкото бяха преди няколко седмици и изглежда нещата малко по малко се нормализират”, разкрива запознат пред британските медии.