Заедно ли са Сабрина Карпентър и Дилън О‘Брайън?

Певицата и актьорът от „Teen Wolf“ бяха забелязани в Ню Йорк на романтична среща, която стана достояние на медиите. Въпреки че графикът е много натоварен и за двамата, очевидно са намерили малко свободно време, за да се насладят на компанията си по улиците на Голямата ябълка.

Сабрина Карпентър е на път да тръгне на турнето си и да свири на живо в 12 града от 28 септември. Дилън О‘Брайън пък присъства на поредица от събития и награди след главната си роля в късометражния филм на Тейлър Суифт „All Too Well“.

Именно от медийния шум, който се породи около предполагаемия любовен триъгълник между Сабрина, Оливия Родриго и Джошуа Басет, певицата не бе свързвана с нова възможна връзка.

Любимецът на всички дами – Дилън, от друга страна, е известен с бившите си връзки с Клоуи Грейс Морец и Брит Робъртсън, а през 2021 г. изглежда е излизал с мистериозна дама. Е, очевидно 31-годишният актьор има афинитет към блондинките.

Дали Сабрина Карпентър ще бъде новата дама до Дилън О‘Брайън?

Колко ли нови песни могат да бъдат вдъхновени от тяхната любов? А какъв музикален видеоклип можем да очакваме? Със сигурност ще бъде достоен за Оскар!

Добре, нека запазим самообладание и търпение, поне докато двамата потвърдят официално романса си.

Едно е сигурно. Определено ще се превърнат в една от най-любимите звездни двойки на феновете.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дилън О‘Брайън впечатлява всички фенове