С какво ще се венчае Амал Аламудин

Вечният ерген Джордж Клуни и приятелката му Амал Аламудин ще се венчаят през септември, а целият свят вече тръпне в очакване да види с каква рокля ще е облечена дамата, пленила сърцето на актьора.

И тъй като адвокатката, която живее и работи в Лондон, всъщност е от ливански произход, а ливанските дизайнери са известни със своята страст към висшата мода, от E!Online молят трима от тях да скицират роклите, с които си представят булката. 
Резултатите, разбира се, са повече от впечатляващи. Reem Acra, Georges Hobeika и Georges Chakra са сред водещите имена на haute couture сцената и техни тоалети доста често присъстват на червения килим. 
Творението на Reem Acra е сякаш излязло от приказките: рокля без ръкави с кристални апликации по бюстието и полата. В главата ни веднага изниква коментар от типа “и заживели щастливо до края на дните си”.
Ако дамата на сърцето на Клуни желае да има “Кейт Мидълтън” момент, то това е нейната рокля. Georges Hobeika съчетава дантела и сатен, вдъхновен от стила на самата Амал и Италия, където всъщност ще се проведе самата сватба. 
И накрая идва скицата на Georges Chakra, който смята, че тази рокля с дълъг шлейф и каскадно спускащ се воал отговаря на модерния вкус на адвокатката. Деликатните ръкавици придават кокетен ефект на цялостното излъчване. 
Кой е вашият фаворит?
Снимки: Profimedia, E!Online