С аромат на пролет: Прелестната Скарлет Йохансон и новият JOY

Една от най-сексапилните и харизматични жени в Холивуд грее от корицата на априлския брой на JOY! 

Този сезон гледаме Скарлет Йохансон в две от големите филмови заглавия – “Аве, Цезаре” и “Първият отмъстител: Войната на героите”, а това е повод да си припомним защо толкова харесваме красивата блондинка.

На страницита на JOY ви очаква и най-новото от горещите тенденции при модата и красотата. Кои са най-важните акценти в модата и кои са задължителните неща, които всяко момиче трябва да има в гардероба си този сезон? От вечната синя класика – денимът, във всичките му разновидности, през цветните принтове, вечните точки и разбира се – цветовете на сезона от жълто, през кремаво, до зелено. От най-новите аромати на пролетта, в които всеки може да открие по нещо за себе си, през задължителните продукти за проблемна кожа, до стъпките за по-красива усмивка.

В специалните репортажи ще откриете упражненията, с които да влезете във форма, историята на шест вдъхновяващи бизнес дами и какво може да научите от тях, и какво трябва да знаете за първата нощ заедно с нов партньор.

JOY отбелязва и края на сезона на наградите с бляскавия червен килим на 88-ите награди “Оскар”. В рубриката “Модна полиция” лайфстайл редакторът на списанието Зорница Аспарухова и модният редактор на MissBloom.bg Йоанна Илиева дават своята оценка за най-стилните дами на вечерта. 

Не го пропускайте!