Рууни отново чакат бебе

След като посрещнаха Коледа у дома в Англия, Уейн и Колийн Рууни решиха да поплажуват на топло. Традиционната дестинация за футболното семейство е Барбадос.

Двойката тъкмо беше оповестила, че семейството им е на път да се увеличи с още един член. Колийн отново е бременна с момче, а терминът й е през май месец.
Без да е особено атрактивна, 26-годишната Колийн винаги е била симпатична на англичаните. Футболната съпруга отскоро се пробва като моден дизайнер, но най-впечатляващото й умение е това да озаптява бурния нрав на любимия си Уейн. Според многобройните слухове, и да прощава великодушно по някоя и друга изневяра (Уейн е известен с афинитета си към платената любов). Напук на тези скандали обаче, през останалото време двойката изглежда живее в пълна идилия, като при всяка възможност Уейн глези жена си с барбадоски ваканции.
Колийн е родена в Ливърпул в семейството на строител и медицинска сестра. Запознава се с бъдещия си съпруг когато е едва на 12 години, а през 2008 г. се женят в Портофино, Италия. В момента семейството живее в имение за 4 милиона паунда в Англия.
Колийн се плацика щастливо със сина си в Барбадос
3-годишният Кай през май ще стане батко, също на момченце
Снимки: Profimedia
Още: