Рут Колева се оплака, че я заплашват

Войната между Рут Колева и шефката на “Вирджиния Рекърдс” Саня Армутлиева продължава.

Младата изпълнителка обяви, че я заплашват! “Предупреждават ме да внимавам какво говоря, но не ме е страх от Саня. Никой няма да успее да ме сплаши. Тази битка не я водя само аз и тя няма да спре, докато Армутлиева не си подаде оставката”, признава пред в. “България Днес” Рут.

Тя допълва, че различни доброжелатели я посъветвали да внимава какво говори. “Тя е много властна, в момента търси начин да те прегази”, “Длъжен съм да те предупредя, че единият удар ще е по теб във връзка с предстоящия ти концерт. Атаката ще бъде “подплатена”, че го правиш за пиар преди концерта, за да привлечеш внимание”, това са само част от предупрежденията към Рут, разкри тя.

“Каквото и да излезе за мен, ще бъде абсолютна лъжа. Каквото и да пуснете по мой адрес, няма да дискредитира каузата ни”, обясни още певицата.

В ефира на Нова телевизия Колева уточни, че атаката й от последните дни към Армутлиева не е лична. Тя допълни, че изразявала позицията на изпълнителите, които твърдят, че им е оказан натиск от Армутлиева.

“Няма абсолютно никакъв вариант върху която и да е музикална медиа да бъде осъществяван натиск”, обясни Саня по повод обвиненията, че има уговорки в телевизиите и радиата да бъдат пускани песни само на определени изпълнители.