Рут Колева изригна срещу Невена Цонева

Рут Колева обвини Невена Цонева, че с участието си в “Гласът на България” си прави ПР.

Недоволството на червенокосата певица идва от факта, че Цонева вече е участвала в подобен формат – тя е победителката от първото издания на Music Idol. “Догодина да очакваме ли Невена Цонева в Х Фактор?”, изкоментира във Facebook Рут Колева.

След като няколко от нейните приятели в социалната мрежа заявиха, че отказването на Цонева е благороден ход, Рут не се съгласи с тях. “Ми не е. Евтин ПР ход е. Щеше да е по-благородно преди финала, за да даде възможност на някой друг да стигне този етап. А сега излиза просто “благородния победител, дал път на по-слабите”…

След появата на Невена в музикалното шоу на bTV, много хора започнаха да я критикуват, че участва в предаване, което би трябвало да дава старт на кариерата на млади изпълнители. Не са малко и тези, които веднага припомниха, че тя има връзка с барабаниста на “Ку-ку бенд” Венелин Венков, който пък е част от екипа на шоуто.

Изненадващо, минути преди да бъде обявен победителят, Невена се оттегли от надпреварата. “Единствената причина да участвам беше, че много ми липсваше работата с “Ку-ку бенд”, каза Цонева преди да напусне сцената.

В крайна сметка, “Гласът на България” стана Кристина Иванова от Попово. На финала тя се конкурираше с Ати Моллова. Наградата си Кристина получи лично от изпълнителния директор на bTV Павел Станчев – чек за 20 000 лв. и запис на неин собствен сингъл.