Рут и Саня се скараха и в ефир

Скандалът между Рут Колева и Саня Армутлиева се пренесе и в телевизионния ефир.

Двете се появиха в сутрешния блок на Нова телевизия, където си отправиха куп обвинения. Певицата подчерта няколко пъти, че войната не е лична и че заедно с нея са 2500 музиканти. “Няма ясна отчетност какво се случва в дружеството. Това е проблемът. Профон краде от изпълнителите, от какво друго да краде? Саня, вие сте октопод, налагате монопол дори в риалити предавания”, захапа първа Колева.

“Каквото и да направи човек в музикалния бизнес, рано или късно опира до вас. В управителния съвет на Профон вие разполагате с три гласа, на странно свързани с вас лица и е естествено, че ще бъдете несменяем председател”, продължи още тя.

Шефката на “Вирджиния рекърдс” обаче я предупреди да мисли какво говори, преди да каже и дума и да не я нарича “октопод”. “Профон генерира малко пари, защото в България е много трудно да се следи за авторско право. Вие тотално не разбирате с какво се занимава Профон”, започна да обяснява Саня Армутлиева.

В ефир беше включен и музикантът Димитър Кърнев. Той заяви, че истината е някъде по средата, а двете трябва да се прегърнат и да решат това на събранията на Музикаутор и Профон, а не в ефир.