Рожденият ден на принц Уилям и конфликтите в двореца

Покрай навършването на 37-годишнината на принц Уилям в кралския двор възникнаха няколко конфликтни ситуации.

Рожденият ден на принц Уилям е днес и покрай събитието се образуваха неприятни ситуации в кралския двор.

Публикацията, с която профилът на Кейт и Уилям в Инстаграм благодариха за хубавите пожелания, адресирани към принца, беше качена със снимка, за която дворецът няма права.

Тя е направена от частен фотограф, който е подписал договор със семейството, че правата са единствено негови. Без позволението му, в социалните мрежи се появява портретният кадър и фотографът повдига въпроса публично.

Това предизвиква шум в медиите и разделя мненията по въпроса на няколко страни. Някои смятат, че фактът че на снимка е самият принц Уилям е достатъчен повод той да има права над нея. Други обаче защитават работата на фотографа и правото му на заслуги за извършения труд.

В друг аспект враждата между Хари и по-големия му брат изглежда продължава, защото точно навръх 37-годишнината на Уилям, двете кралски семейства се отделиха от общата си благотворителна организация.

Ескортът на Кейт и Уилям прегази възрастна жена

Тя е поддържана дълго време едновременно от Уилям, Кейт и Хари, а когато Меган стана част от семейството, нейното име също се включи в това число. Само година след това, дукът и дукесата на Съсекс решават да започнат собствена благотворителна организация, което се превръща в причината да се откажат от предишния проект.

Стилно цветово координиране от кралското семейство